16
Dum, Iun
11 New Articles

Opinie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sunt  doar două dintre întrebările puse de profesorii și învățătorii din România, sătui de situația neplăcută în care sunt  puși angajații din sistemul de învățământ preșcolar de trei săptămâni. Oamenii se simt jigniți și neapreciați, dați la o parte din poziția care li se cuvine în societate, acuzați și șantajați de încheierea anului școlar în condiții nedorite de ei.

Iar mentorii turdeni nu fac excepție. Majoritatea angajaților din învățământul turdean au fost în prima liniei a conflictului de muncă, fiecare după firea și modul său de a fi, unii manifestându-se vehement, alți cu o anumită lehamite, ambele ca reacție la rezultatul negocierilor sindicaliștilor cu Puterea.

De la ei am primit aceste fotografii, pentru a transmite opiniei publice întrebările pe care și ei și le pun, două sunt în titlul ales de noi, iar restul se subînțeleg...

Personal le dau dreptate. Acum când situație e atât de delicată, exact acum, școlile (din Turda cel puțin) s-au trezit cu zeci de paleti de... nu de manuale noi, nu! Zeci de paleti de măști medicale, halate de plastic și bidoane de dezinfectant.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh