20
Sam, Apr
19 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tânăra artistă Daciana Constantea, din Câmpia Turzii, s-a întors cu două premii de la cel mai recent concurs la care a participat. 

Este vorba de Trofeul categoriei - Pop internațional 14 - 16 ani și Loc 1 la Pop românesc 12-15 ani, daciana constantea trofeu festivalul copiilor bucurestiobținute la Festivalul Noii Generații - Ediția II, competiția desfășurată la Colegiul Mihai Eminescu din capitală, în 30 martie 2019. Președintele juriului,  artista si profesoara daciana constantea campia turdaiiMihaela Cernea, și ceilalți profesori de canto și artiști, membrii ai juriului, au acordat, e câte un trofeu la fiecare categorie, premii speciale, locurile 1 -2-3 și trei mențiuni. 

Vocea tinerei Daciana Constantea, care a reprezentat Câmpia Turzii, a impresionat publicul, juriul fredonând "You Lost Me" reușind Trofeul grupei și la piesa" Nu sunt" un loc întâi.  Daciana are experiența a zeci de competiții în țară și străinătate. În prezent are 42 de participări de nivel național – internațional, peste 102 premii: Grand Prix , Marele Trofeu, Trofeu de grupă, Trofeu adolescent, Trofeu Etno , Aur și multe, multe aprecieri ale unor jurii care i-au apreciat calitățile artistice. 

Daciana are 15 ani, este elevă în clasa a-IX-a la Liceul Teoretic Pavel Dan - Filologie / Engleză  iar pregătirea vocală beneficiază de aportul profesoarei sale, soprana Anca Pârlog. „Împreună fac să fie o voce cristalină și remarcată. Știm că glasul Dacianei este de mult apreciat de zeci de specialiști din domeniul muzical iar ea încântată de aprecieri”, ne asigură mama Dacianei. Îi dorim succes atât la școală cât și în competițiile artistice viitoare. 

Pin It