23
Ma, Apr
10 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 16.04.2022, ora 11:30 la Cinema Dacia Cluj, va fi găzduit primul atelier interactiv de educație cinematografică pentru copii. Atelierul este realizat în cadrul Asociației Art Vobis și este coordonat de Diana Mihăilă, studentă în anul II la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

”Datorită naturii sale vizuale și sonore, filmul oferă elemente care stimulează sensibilitatea. Aceasta este baza educației emoționale.

În cadrul atelierului vom viziona un film de scurt-metraj apoi vom discuta pe marginea acestuia. Fiind o activitate interactivă, fiecare copil este provocat să își expună opinia.

Atelierul va avea loc în fiecare sâmbătă începând cu ora 11:30 la Cinema Dacia.

În cadrul fiecărei ședințe, ne propunem să abordăm teme distincte dar la fel de captivante.

Cinematografia le permite copiilor să-și dezvolte empatia și spiritul critic prin identificarea lor cu personajele, astfel pe parcursul activității, vom reconstitui mici scene din film, unde cei mici sunt încurajați să își dea frâu liber imaginației creatoare, totul într-o exprimare cât mai coerentă și expresivă.

Taxa de participare este 50 lei.

Înscrieri și alte detalii: 0757209232 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Abia așteptăm să ne cunoaștem! ?”

 Evenimentul poate fi găsit pe link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/events/388704896186464?ref=newsfeed

Pin It