20
Sam, Apr
19 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeanul nostru, Alin Oprea, solistul trupei Talisman, s-a logodit weekendul trecut cu iubita lui, Medana. Un moment special pentru cei doi îndrăgostiți care trăiesc deja de câțiva ani, o frumoasă poveste de dragoste.

Fericitul eveniment s-a produs la Milano și marchează momentul ieșirii lui Alin Oprea din calvarul unui divorț care a durat ani de zile, câștigat în cele din urmă de fostul elev al actualului Colegiu Național Mihai Viteazu din Turda.

Iubita sa, Medana este cea alături de care Alin Oprea a găsit puterea de a merge mai departe, de a renaște, practic, și a-și reface viața pe multiple planuri.

Despre logodna din capitala modei italiene, Alin a vorbit la PRO TV, în emisiunea soțului Andrei, altă artistă din zonă, de la Câmpia Turzii. În intervenția telefonică din emisiunea „La Măruță”, de, Alin Oprea nu doar că a confirmat logodna dintre el și Medana, dar a făcut și o mărturisire de suflet:  „Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară așteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți”, a mărturisit Alin Oprea în emisiunea de la PRO TV.

Vezi momentul în înregistrarea emisiunii lui Cătălin Măruță, o clipă în care emoțiile l-au copleșit pe turdeanul nostru, căruia îi dorim o relație cât mai lungă și mai fericită. Sute de admiratori i-au umplut pagina de Facebook cu urări de bine, iar nouă nu ne rămâne decât să ne alăturăm celor care le doresc celor doi îndrăgostiți doar fericire!

Pin It