INGREDIENTE (4 persoane): 360 gr orez pentru risotti (camolino, arborio) 1 ceapa mijlocie 1 dovlecel zucchini, marime mijlocie 150 ml vin alb sec 1.5 l supa clara de legume (sau supa facuta dintr-un cub vegetal) 60 gr de unt ulei de masline sare 4 linguri cu parmezan ras 1 plic cu sofran USTENSILE: 1 […] Citește mai mult din acest articol
Risotto cu dovlecei (zucchini) și șofran
Tools
Typography
- Smaller Small Medium Big Bigger
- Default Helvetica Segoe Georgia Times
- Reading Mode
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.