INGREDIENTE: 1 ceașcă cu cafea 3 pliculețe cafea ness 5 gălbenușuri 80 gr zahăr 100 gr mascarpone 350 ml friscă îndulcita 50 gr ciocolată amăruie piscoturi de șampanie (mie mi-au incaput 9 bucăți) boabe de cafea pentru decor MOD DE PREPARARE: Bateti gălbenușurile cu zahărul până devin o cremă. Bateti frișca până se întărește. Dizolvați […]
Desert rece (semi-înghețată) cu cafea
Tools
Typography
- Smaller Small Medium Big Bigger
- Default Helvetica Segoe Georgia Times
- Reading Mode
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.