Chutney-ul este un sos dulce-acrisor-picant, de consistenta unui gem, care poate acompania curry-uri, dar si mâncăruri din carne, peste sau branzeturi maturate. Baza acestui sos sunt fructele sau legumele fierte impreună cu zahăr, otet și condimente. Condimentele pot fi picante sau nu, depinde de gustul fiecăruia. Sunt folosite cu precădere: ghimbir, usturoi, ardei iuți, cardamom, […]
Chutney cu caise și ghimbir (sos de inspirație indiană)
Tools
Typography
- Smaller Small Medium Big Bigger
- Default Helvetica Segoe Georgia Times
- Reading Mode
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.