03
Ma, Dec
4 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un deliciu de sezon ❤ INGREDIENTE: 150 gr miez de nucă, plus cateva jumătăti 200 gr zahăr 2 ouă întregi 3 ouă, separate albusuri de gălbenusuri 50 gr unt 1 plic praf de copt un praf de sare zahar pudră unt pentru uns forma USTENSILE: mixer 2 boluri o formă pentru guguluf MOD DE PREPARARE: […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh