26
Vi, Apr
1 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Supa de ceapa este un preparat simplu, țărănesc, pe care însă francezii au reușit sa-l trasforme intr-unul rafinat - Soupe à l'onion gratinée. INGREDIENTE (6 portii): 500 gr ceapă albă 50 gr unt 1 lingură ulei de măsline 1 lingură făină 1 litru supă de vită (in lipsa 1 litru apă + un cub de vită, […]reteta supa de ceapa frantuzeasca, Chef la mine acasa, sanda mihail

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh