21
Joi, Noi
5 New Articles

Gastronomie
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

V-am spus și in alte ocazii că imi place mult dovleacul si versantilitatea sa, isi schimba gustul in functie de cum este gătit, putand fi folosit ca ingredient pricipal la supe, risotti, mâncăruri scazute cu carne sau la gugulufpreparate dulci. Dovleacul este vedeta toamnei si are o gramada de proprietati terapeutice, iar eu il gătesc […]

Citește mai mult din acest articol

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh