28
Ma, Mai
16 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea postului local de radio ne informează, prin intermediul unui comunicat de presă că, începând de azi postul local Pro FM, care emite pe frecventa 107,7 FM,  și-a dublat puterea de emisie.

 „Postul de radio a obținut o licența de emisie pe puterea de 200 W în decembrie 2015, ulterior demarând procedura de proiectare și obținere a autorizațiilor tehnice pe noua putere de emisie.

Acest lucru va asigura o recepție mult mai bună și în Câmpia Turzii precum și în localitățile învecinate. Radioul turdean este singurul post de radio local deținut de o firmă turdeană și care își plătește impozitele în Turda”, se mai arată în comunicatul semnat de directorul postului, Hertha Todea.

Pro FM emite de peste 15 ani în zona Turda Câmpia Turzii debutând în eter în anul 2000.Thumbnail image

La acea vreme viața locuitorilor din zona era îmbogățită de prezența a 6 organisme de media locale, radiouri și televiziuni, numărul acestora reducându-se actualmente la jumătate.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh