28
Ma, Mai
16 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Colegul nostru de breaslă, Emil Hălăștuan, și-a lansat ieri 14.04.2016, propriul site de știri. Momentul a fost consemnat în cadruThumbnail image restrâns, cu câțiva invitați, printre care am avut cinstea să mă număr și eu.

În Cafeneaua „La Papion”, Emil și-a prezentat site-ul creat pe o platformă Wordpress, care poate fi accesat la adresa www.actualitateadearieș.ro, atenție la litera „ș” care se află în numele domeniului, lucru mai puțin uzitat, deocamdată, în alocările de domenii web.

„Am considerat că a venit vremea să am propriul site, așa că iată-mă ajuns și patron. Am ajuns la această decizie după ce, în activitatea mea de jurnalist, am cunoscut mulți patroni de ziar care nu înțeleg că redactorul-șef este cel care răspunde de articolele apărute într-o publicație și încearcă să impună o anumită politică Thumbnail imageeditorială. Există în prezent o modă a unor publicații de a posta o grămadă de știri pentru a fi, acolo, cu hei rup-ul, în goana după vizitatori, dar uită că ce e mult nu înseamnă că e și bun. Acum, prinThumbnail imagesite-ul  „Actualitatea de Arieș”, propun cititorilor altceva. Avem și două pagini de Facebook, „Actualitatea de Arieș” și „Vești de pe Arieș”. Dacă pe prima postăm noi știrile noastre, pe cel de-al doilea invităm toți colegii din presa locală să-și publice materialele”, a spus Emil Hălăștuan.

 

Intitulat „Actualitatea de Arieș”, noul site de presă are și un moto: „Ia atitudine!”, ne îndeamnă realizatorii acestui site pe care vă invităm să-l vizitați. Un site marca Emil Hălăștuan!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh