19
Vi, Apr
20 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un comunicat de presă super-lingușitor, primit în această dimineață de la Biroul de presă al Consiliului Județean Cluj este menit să îl deseneze pe președintele acestei instituții, Alin Păunel Tișe, drept cel mai bun șef, care „moare de gât” cu dușmanii din presă, pentru a-și apăra subalternii. Jenant! Iată comunicatul: „Domnul Alin Tișe, în calitatea domniei sale de președinte al Consiliului Județean Cluj, respectiv de șef al aparatului de specialitate al instituției, își asumă public apărarea activității derulate de fiecare angajat, atâta timp cât aceasta este legală și vizează aplicarea unei hotărâri județene votate în plenul forului administrativ județean Cluj, sau care rezultă din aplicarea unui act normativ emis de autoritățile administrației publice centrale.

            Președintele Consiliul Județean Cluj, respectiv angajații instituției cu atribuții în domeniu, nu vor ceda, în niciun moment, vreunei presiuni publice întreprinse în vederea semnării sau nesemnării unui act care privește exercitarea calității de for tutelar, respectiv de proprietar al instituțiilor aflate în subordine. Toate documentele emise de Consiliul Județean Cluj sunt asumate și semnate doar în baza vizei de legalitate atribuite de funcționarii din cadrul Direcției Juridice a instituției, motiv pentru care orice acuze privitoare la încălcarea acestui principiu vor trebuie probate în fața instanțelor de judecată, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

            De asemenea, domnul președinte Alin Tișe este solidar cu fiecare consilier județean asupra căruia, prin intermediul articolelor de presă denigratoare, se fac presiuni publice pentru a susține sau a acoperi ilegalitățile făcute de conducerea unor societăți/regii aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj.

 

Biroul de presă

21 noiembrie 2017”

 Adică, în traducere, „Fir-ați ai dreacu cu presa voastră”!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh