27
Sam, Apr
1 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai știți reclama aceea, la Cesarom, cum că gresia e produsă în vest, la Cluj, din 1962? Când, de fapt, Clujul, ca toată România, era în est? Trecem și peste asta, doar știm că la Cluj, totul este posibil, inclusiv să li se fure adidașii sportivilor participanți la un Campionat european găzduit de orașul și stadionul lui alde Boc-Tișe!

Primim de la poliție 4 fotografii cu tot atâția cetățeni, care probabil „au speriat Vestul!” Altfel nu se explică de ce patru cetățeni asiatici, probabil onorabili, nu avem de ce să ne îndoim, sunt  căutați atât de fervent de poliție pe baza unor poze de o calitate care merge mai bine cu afișele acelea din filmele western, cu „Wanted”, ba alea erau mult mai clare că erau portrete fidele făcute de specialiști. Poliția caută niște oameni ale căror semnalmente le scapă, ce să mai vorbim de îmbrăcăminte... Vă dați seama ce  prost plătiți sunt cei de la Imigrări și Poliție dacă pozele astea sunt tot ce au, de la niște cetățeni veniți cu dosar special, care au solicitat și primit viză, etc.

Te-ar apuca râsul dacă nu am vorbi, totuși, de Poliția Română!

Când toată România e plină de cetățeni vietnamezi, indieni, nepalezi, srilankezi și alte astfel de persoane venite la muncă și care, pentru români, „arată toți la fel”, poliția clujeană întreabă opinia publică dacă i-a văzut pe cei patru din imagine.

Și subsemnatului îi vine să răspundă: „-Mai știi? I-oi fi văzut, sau poate nu erau ei! Habar n-am!”, așa că, să sperăm că nu o să înceapă clujenii să sune la 112 de câte ori văd vreun cetățean asiatic pe stradă sau în mall.

Trecând peste dubiile noastre, ne facem datoria de informatori a opiniei publice și redăm comunicatul de presă primit de la IPJ Cluj. Poate, poate, îi găsim, să nu fi pățit ceva... CĂ nu credem că, la condițiile de viață și la salariile din România, ei s-o fi „tăiat” spre Germania sau alte țări de-astea, unde sindicatele sunt sindicate, nu aripi ale vreunui partid, iar populația iese în stradă pentru orice modificare a nivelului său de trai, nu doar pentru alde Oprea, Dragnea, Dăncilă sau Firea. Fir(e)ar a dracului, acum observ că toți ăștia sunt cam pesediști... Țțț-țțț!

Așadar comunicat de la IPJ Cluj: Nr.847604/ 169 din 14 iulie 2023

„I-AȚI  VĂZUT?

 

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că numiții Thami Jit Bir (34 ani) , Thami Ram Bahadur (27 ani) , Pakhrin Tamang Phurba (33 ani), și Tamang Sarki (30 ani), cetățeni nepalezi, au plecat voluntar la data de 13 iulie a.c., în jurul orei 21.00, din centrul de cazare situat în Cluj-Napoca, iar până în prezent nu au mai revenit.

Dacă îi vedeți, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Notă: fotografiile sunt în ordinea numelor.

        SEMNALMENTE: Nu se cunosc date.

Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea pe care o purtau la momentul plecării.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele plecate voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, sună informarea trimisă de anchetatorii clujeni.

 

PS: Nu uitați! La Cluj e Vestul și vestul e în Cluj. Și nu doar din 1962. Din multe puncte de vedere, aici chiar este Vestul Sălbatic!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh