21
Sam, Sep
6 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mircea Irimie face ca drapelul românesc să cadă în desuetudine, prin folosirea lui la orice postare, la orice propoziție sau frază transpusă pe Facebook. Ce mai, trebuie să ne intre în cap, doar hAURienii sunt patrioți, doar hAUR cinstește pe Avram  Iancu, doar ei știu ce e mai bine pentru noi: îndepărtarea de Europa și eventual închinarea la Moscova, în fața criminalului Putin.

Partidul lui George Simion continuă o campanie electorală în afara perioadei legale pentru campania electorală, printr-o mizerie preluată de la PSD. Ceea ce dovedește că haurieni sau pesedei, sunt totuna. De această dată ce au mai furat de la PSD? O caravană medicală cu care, ca de obicei, caută să-și atragă electoratul cu mai puțină educație și cu și mai puține venituri materiale, inducându-le speranța că vor fi ajutați cu problemele lor medicale. Vă aduceți aminte caravanele pesediștilor pentru consultații gratuite? Doar culoarea diferea, era roșu, acum e galben. Dacă pesedeul dădea găleți, plase, făină și alte lucruri umilitoare pentru oricine, haurienii dau rețete medicale oftalmologice (pe care pe bună dreptate oricine le pune la îndoială) și promit ochelari gratis. Adică s-a interzis mita electorală, gălețile, mălaiul și chiar banii cash dați alegătorilor, dar în afara campaniei electorale se permite propagandă electorală și ceea ce poate fi considerată fără nicio problemă mită electorală.

Oricum, stimați cetățeni care veți merge la așa-zisul consult medical, dacă o să fiți primiți de un medic pensionar și cu ce vă dă el vă stricați și mai tare vederea, să nu vă simțiți umiliți și nici să nu ziceți că nu ați fost preveniți.

Așadar Mircea Irimie, de la Partidul Republican, care însă se dă și șef la AUR pe Cluj și Turda, vă pune la dispoziție cârciuma sa pentru a vă „căuta la ochi”, nu contează că acel spațiu nu e spațiu medical creditat, nici că poate veți lua o infecție de acolo, important e s îl votați pe el la toamnă să meargă în Parlamentul României iar pe Simion ca președinte, să ne conducă, în genunchi, spre criminalul Putin. Poate și consumați ceva acolo, să îi mai băgți niște bănuți în buzunar, gazdei, că se știe, campaniile electorale sunt costisitoare, și nu întotdeuna îți scoți banii. Cu un drum, dați-vă datele de identitate pe mâna lor și semnați contractul din Planul Simion, ca sănu rămâneți și fără o mega-țeapă și de râsul vecinilor și prietenilor. Verificați-vă vederea și luați-vă ochelari de la haurieni ca să vedeți clar că locul lui Mircea Irimie este în Parlament și nu doar pentru un mandat, ci pentru două pe care să le lege la a doua încercare (din prima nu i-a ieșit, pentru că așa de mult au apreciat alegătorii activitatea și efortul depus de el în slujba noastră în primul său mandat de deputat încât când s-a prezentat în fața oamenilor pentru un al doilea, a primit „un șut în fund”, cu toate centurile sale de karatist)

 și să obțină, la final, o pensie nesimțită de parlamentar.

Iată invitația patriuotului cu steguri, maini impreunate și inimioare cu tot:

„Dragi cetățeni,

Avem plăcerea să vă anunțăm că pe data de 16 august 2024, intre orele 09:00-14:00, la restaurantul Alegria-Capricia, se va desfășura un eveniment deosebit, organizat de partidul AUR în colaborare cu asociația "Medici pentru satele țării". Vă invităm cu drag să participați la un control oftalmologic gratuit, unde aveți ocazia de a beneficia de ochelari oferiți fără niciun cost.

Această inițiativă este dedicată sănătății dumneavoastră, pentru că știm cât de importantă este vederea în viața de zi cu zi. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a profita de această oportunitate!

Vă mulțumim și ne dorim să ne vedem la eveniment! 

Cu stimă, 

Alianța pentru Unirea Românilor - AUR și Asociația "Medici pentru satele țării"!

@reper”, postează Irimie pe pagina sa de Facebook.

Nu mă întrebați ce înseamnă „@ reper”, din postarea sa, poate vrea să vă transmită că, decât să votați extremiști, mai bine mergeți cu acea formațiune politică, mai știi?!

 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat cu atare! Până când nu ajung extremiștii la putere. Istoria ne învață că în vremuri în care extremismul are puterea, râsul și zâmbetele dispar! Hai să ne opunem, zic!

 

PS: Să nu uitați să-l întrebați pe Irimie, doritorul de măriri, câtcostă ochelarii săi și cât costă cei pe care vi-i dă gratis. Și puneți-i condiția, pentru a-lvota, să vă dea diferența. Eventual, unde le dați haurienilor nume, prenume, adresa și număr de telefon, lăsați și contul dacă zice că nu are cash!

 SURSA FOTO: FACEBOOK - MIRCEA IRIMIE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh