30
Ma, Mai
23 New Articles

Pamflet
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Constatăm că membrii Asociației T9, care îl susțin pe candidatul la funcția de primar al municipiului Turda, Andrei Suciu, au Thumbnail imageaceeași opinie ca și noi referitoare la comportamentul public al primarului Tudor Ștefănie. Aceștia au postat pe pagina lor, www.turdanoua.ro, un material intitulat chiar așa: „Ștefănie, acest Ceaușescu de Turda”.

Iată ce spun Andrei Suciu și colegii săi: „D-le primar, ați fost prezent la deschiderea hotelului. Avem câteva observații și un sfat pentru dumneavoastră. Suntem Asociație civică, deci ne pasă de ce se întâmplă în Turda… E bine că s-a mai deschis un hotel în micul nostru oraș, însă turdenii s-ar bucura dacă lucrurile n-ar funcționa doar după calendarul electoral. Nu prea mai merg trucurile astea vechi, au început oamenii să se prindă…

Asfaltări electorale, hoteluri deschise cu o săptămână înainte de alegeri… Dar cu gunoiul din spatele blocurilor ce facem? Cu podul de la A&A care de aproape un an stă să cadă și nu s-a făcut nimic… azi-mâine vine iarna, când îl reparăm?”, încearcp T9 să deschidă ochii electoratului care mai votează, în 2016, după charisma, zâmbete false și abureli, încloc să aibă ca principia de vot adevărul, competența și voința de a schimba acest oraș în bine.

„Am mai observat un lucru: vă pricepeți la toate, vă place să vi se dea raportul: cât costă camerele, ce condiții au turiștii, toate discutate în fața camerelor de filmare. Ca sa vadă turdeanul de rând cum vă preocupă problemele orașului… Exact la fel proceda și dictatorul de la Scornicești, mereu în centrul atenției, gata să dea indicații prețioase … Avem o întrebare referitoare la noul hotel: cum facem că vine vara și canalizarea din centru începe să miroasă cam urât….

Iar în final avem un sfat: cereți părerea unui stilist când vă îmbrăcați. Sunt cam lungi manșetele la sacou. Asta bineînțeles dacă nu cumva vreți să nu se vadă brățările.

Asociația T9”, au mai scris cei de la T9.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh