25
Sam, Mai
13 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Nici Virgil „Finanţatorul” Pop nu scapă de această dată de noi. El tronează în vitrina fostului economat din vremea când nici o criză financiară nu bântuia lumea. Afişul impozant este expus către şosea şi mare îmi e mirarea că nici o şoferiţă n-a scăpat volanul din mână la vederea politicianului nurliu. O fi având el vino-ncoace pentru o anumită parte a electoratului dar tot a pierdut alegerile din vară la mustaţă, adică, pardon, a fost învins de o “mustaţă”. De aceea nu m-aş mira să ne trezim într-o dimineaţă cu geamul de la sediul PNL vopsit iar Virgil să aibă, sub nas, o mustaţă. Mai ştiţi desenul animat cu Bugs Bunny, nu? 
Lăsând gluma la o parte, din punctul meu de vedere, un afiş cu candidatul pe care scrie „Virgil Pop, deputat” tot campanie electorală se cheamă şi este la fel de ilegală ca în celelalte cazuri de pe această pagină.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh