25
Sam, Mai
13 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Salutăm reapariţia consilierului local Pîrv Mircea în rândul componenţilor forului legislativ local. Numele său a fost completat pe lista consilierilor de pe pagina oficială a Primăriei Turda după ce noi semnalam în pamfletul Mircea Pârv - dat afară de liberali, nu mai este nici consilier local? că Mircea „Remat" Pîrv lipseşte nu doar din rîndul aleşilor care iau poziţie sau încercă să apere interesul cetăţeanului în adunarea locală dar şi din lista respectivă.

De fapt, ne bucură şi pentru că am constata că, totuşi, cei care sunt plătiţi din bani publici să facă o treabă ne citesc şi iau în seamă tragerile noastre de mînecă. Stimabililor, nu mai rămâne decât să puneţi câte o pozuţă la fiecare ales local, să-i vadă oamenii măcar cum arată dacă tot doar Doru Anca crîcneşte în Consiliul local. Ce-i drept, degeaba.

Apoi ar trebui ca fiecare partid, pentru că alegerile se apropie, să-şi reanalizeze poziţia vizavi de locurile de consilieri ce li se cuvin. Eu mă întreb, dacă partidul păstorit de Cristi Matei şi cel aflat în debandadă totală al lui Virgil Pop nu s-au luptat pentru locurile cîştigate la alegerile din 2008, prin votul pesediştilor şi liberalilor, de ce să mai votezi astfel de politicieni? Întreb, nu dau cu parul.
------------------------------------------------
Acest material este un pamflet, deci trebuie "digerat" ca atare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh