26
Dum, Mai
17 New Articles

Pamflet
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cristian Matei, singurul consilier local care folosește o tabletă în plen, își dorește un alt gadget: o telecomandă cu care să intre în curtea primăriei. Acesta a solicitat includerea unei prevederi în mult discutatul regulament al consiliului local care să le asigure aleșilor accesul cu autoturismele în curtea primăriei. Dar nu oricum. Pentru

comoditate, consilierilor motorizați să li se înmâneze câte o telecomandă cu care să acționeze mecanismul de închidere/deschidere a porții de intrare în curtea primăriei, fără să fie necesară coborârea pentru a suna la sonerie și așteptarea ca polițistul local să deschidă poarta.

Propunerea a stârnit multe zâmbete cu subînțeles în rândul opoziției și a reprezentanților mass media, mai ales pentru că liderul coaliției aflate la putere, Cristian Matei, este cunoscut ca un împătimit al mașinilor de lux. Când ai un BMW X6 și un Mercedes aproape ultimul răcnet, este adevărat că îți dorești să le ști cât de cât protejate împotriva celor care nu îi apreciază pozitiv intervențiile și deciziile.

Până la urmă, consilierul a dat dovadă că nu și-a pierdut  bunul simț care îl caracterizează și și-a retras propunerea.

Păcat! Numai așa am fi putut solicita și noi, reprezentanții presei, câte o telecomandă. Dacă vor să relatăm trăznăile pe care le mai fac cei din consiliu local sau din executiv.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh