24
Mie, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din Cluj au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Portugalia pentru comiterea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat.

La data de 17 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi a colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Galaţi, a fost depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat  urmărit internaţional.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, avea emis pe numele său un mandat european de arestare de autorităţile din Portugalia pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat, fapte petrecute în luna decembrie 2014, în Portugalia.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de acesta.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Curţii de Apel Cluj în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă şi extrădării acestuia în ţara solicitantă.

La acţiune au participat poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj.

Activitățile au beneficiat de suport tehnic din partea Brigăzii de Operațiuni Speciale Galați.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh