20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma perchezițiilor efectuate de DIICOT laTurda și în Florești au fost reţinute, pentru 24 de ore, 6 persoane, ne informează purtătorul de cuvânt al Poliției Județului Cluj. „Față de acestea, urmează a fi dispuse alte măsuri preventive”, mai transmit anchetatorii. Poliția nu a dezvăluit încă identitatea celor reținuți, nici acuzațiile care li se aduc. Vom reveni cu informații imediat ce le obținem de la DIICOT.

Amintim că la data de 1 martie, poliţiştii şi procurorii au efectuat 7 percheziţii în localităţile Turda şi Floreşti, la domiciliile persoanelor bănuite că ar fi procurat, în perioada 2015-2017, din Spania, prin intermediul unei societăţi de curierat, droguri de risc, pe care le-ar fi comercializat.

 

Ce au găsit polițiștii și alte amănunte despre descinderi puteși afla aici: http://turdainfo.ro/index.php/turda-96332/10265-perchezitii-la-turda-bani-droguri-si-arme-de-foc-foto-video-2 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh