19
Mie, Iun
4 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic, poliţiştii desfăşoară zilnic activităţi pe raza judeţului.

În perioada 14.03.-16.03.2017, polițiști din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în colaborare cu reprezentanți ai I.T.R.S.V. – Garda Forestieră Cluj, au acționat pe linia prevenirii și combaterii activităților ilicite săvârșite în domeniul silvic referitoare la depozitarea, circulația și comercializarea materialelor lemnoase.

Au fost vizate persoanele fizice și juridice care au sediul în comuna Gilău și puncte de lucru în municipiul Cluj-Napoca și municipiul Câmpia Turzii.

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 12 societăți comerciale  care desfășoară activități cu material lemnos (depozitare, transport și comercializare), fiind constatate patru contravenții silvice cu privire la nerespectarea prevederilor Legii  nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice

De asemenea, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 15,55 m3 cherestea rășinoase în valoare de peste 8.000 lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh