29
Mie, Iun
30 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii rutieri au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat depistat în timp ce conducea un autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare erau retrase. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere.

În ultimele 4 zile, în urma acţiunilor derulate în trafic şi a încălcărilor constatate pe linie rutieră, poliţiştii au reţinut 3 persoane.

 

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 12:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Floreşti, care circula pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, cu un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că plăcuţele cu numărul de înmatriculare i-au fost retrase la începutul lunii mai, când a fost depistat în trafic conducând fără permis de conducere şi fără asigurare RCA.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase, fapte prevăzute de Codul penal.

 

Poliţiştii vor continua acţiunile în trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere şi vor lua măsuri ferme faţă de cei care încalcă legislaţia rutieră.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh