29
Mie, Iun
30 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neexecutarea sancţiunilor penale şi ameninţare, fapte prevăzute de Codul penal.

În fapt, la data de 29 mai a.c., bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din comuna Viişoara, nu şi-ar fi respectat obligaţia de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri de persoana vătămată, obligaţie impusă printr-o sentinţă penală.

Persoana vătămată, o femeie, de 41 de ani, din comuna Viişoara, a sesizat organelor de poliţie că bărbatul i-ar fi sărit în faţa autoturismului pe care îl conducea, acroşându-l uşor. Ulterior, acesta ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.     

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat unităţii de parchet pentru dispunerea altor măsuri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh