27
Lun, Iun
38 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea unei tentative de furt din locuinţă.    

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 23:00, un bărbat a pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate, din Câmpia Turzii, de unde a sustras mai multe bunuri (aparat foto, obiecte de îmbrăcăminte, etc.), pe care le-a abandonat în momentul în care a fost surprins de către proprietar, părăsind locuinţa

În baza sesizării, poliţiştii au reuşit în scurt timp să îl identifice, stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma depistării şi a probatoriului administrat, la data de 21 iunie a.c., cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat în forma tentativei.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh