27
Lun, Iun
38 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 18:00, pe Calea Victoriei, din Turda, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul auto plecând de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiei.

În fapt, un conducător auto care circula pe Calea Victoriei a surprins şi accidentat doi tineri, de 18 şi 19 ani, din Turda, care, în calitate de pietoni, s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.  

În urma impactului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. La scurt timp, acesta a fost depistat către poliţişti, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 54 de ani, din Turda.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor doi tineri, care au fost transportaţi la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute de Codul penal.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh