25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Azi, 10 iulie a.c., poliţiştii au desfăşurat activităţi de prevenire în cadrul campaniei ,,Atenţie la...neatenţie”, în trei locaţii de pe raza judeţului Cluj.

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de prevenire, au explicat conducătorilor auto opriţi în trafic importanţa adoptării unei conduite prudente în momentul în care sunt la volanul unui autovehicul.

Scopul acţiunilor derulate a fost acela de a-i determina pe şoferi să fie atenţi în trafic şi să conştientizeze faptul că un moment de neatenţie la volan poate avea consecinţe dintre cele mai grave.

Campania îşi propune să responsabilizeze participanţii la trafic cu privire la pericolele la care se expun atunci când se lasă distraşi de factori perturbatori. De exemplu, utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii, fără sistem hands-free, este una dintre cele mai frecvente abateri întâlnite în trafic, fiind totodată şi o cauză generatoare de accidente rutiere.

În cadrul campaniei au fost distribuite materiale informative şi odorizante de maşină cu mesajul proiectului.

Campania ,,Atenţie la..neatenţie” s-a mai desfăşurat în alte 4 oraşe din România. Pentru realizarea unui schimb de bune practici în acest domeniu, la acţiunile de azi, din judeţul Cluj, au participat colegi din alte 9 judeţe: Constanţa, Iaşi, Hunedoara, Vaslui, Alba, Suceava, Mureş, Neamţ, Sibiu.

Proiectul a fost iniţiat de către Asociaţia de Psihologi şi Siguranţă Rutieră, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Totodată, în cadrul acţiunilor de azi, conducătorii auto care au purtat centura de siguranţă au fost recompensaţi cu îngheţată. Prin această abordare, dorim să încurajăm portul centurii şi să subliniem importanţa

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh