28
Dum, Feb
53 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În vederea eficientizării activităţii de prevenire a criminalităţii, la începutul anului 2017 au fost stabilite două programe de prevenire: “”Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului și Prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor

Au fost desfăşurate 53 activităţi punctuale și 240 întâlniri sau în cadrul proiectelor/campaniilor preventive derulate, dintre care 211 cu unităţile de învâțământ, având peste 24.000 beneficiari.

Prin poliţiştii de proximitate din mediul urban şi cei de la structurile din mediul rural s-a ţinut legătura cu factorii de conducere din şcoli, cu diriginţii, învăţătorii şi educatorii, participându-se la ore de dirigenţie şi educaţie civică, pentru pregătirea antiinfracţională şi antivictimală.

 

Vârstnicii au reprezentat un grup ţintă important în cadrul activităţilor antivictimale–campanii stradale şi întâlniri cu grupuri ţintă, desfăşurate de poliţişti. Temele abordate au fost în funcţie de tipurile de infracţiuni cărora le cad victime cu predilecţie vârstnicii datorită vulnerabilităţii acestora: furturi din locuinţe, înşelăciuni, accidente rutiere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh