04
Joi, Mar
47 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ordinea şi siguranţa comunităţii reprezintă o prioritate pentru poliţiştii clujeni, care acţionează, zilnic, pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în perioada sezonului estival.

 Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat, în perioada 24-30 iulie 2017, acţiuni în sistem integrat pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului.

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităţilor urbane, dar şi în mediul rural.

Polițiștii din dispozitivele de siguranță publică au intervenit la peste 710 evenimente semnalate de cetățeni, din care 539 semnalate prin apelarea numărului unic de urgență 112.

În cadrul acţiunilor 16 persoane au fost depistate în flagrant, precum și o persoană urmărită. Față de 5 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni au fost luate măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii de ordine publică au aplicat 184 sancţiuni contravenţionale, dintre care 156 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh