28
Joi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ordinea şi siguranţa comunităţii reprezintă o prioritate pentru poliţiştii clujeni, care acţionează, zilnic, pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în perioada sezonului estival.

 Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat, în perioada 31 iulie - 6 august 2017, acţiuni în sistem integrat pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului.

Poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităţilor urbane, dar şi în mediul rural.

Poliţiştii din dispozitivele de siguranţă publică au intervenit la peste 600 evenimente semnalate de cetăţeni, din care 526 semnalate prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

În cadrul acţiunilor, 9 persoane au fost depistate în flagrant, precum şi o persoană urmărită. Faţă de 5 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni au fost luate măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii de ordine publică au aplicat 73 sancţiuni contravenţionale, dintre care 56 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh