13
Sam, Aug
16 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda,  Biroul Rutier, au depistat un bărbat în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat pe strada Stadionului, din Turda.

De asemenea, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Turda, nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

 

****

 

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda,  Biroul Rutier, au depistat o tânără, de 27 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat pe strada Stadionului, din Turda.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh