19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au  organizat o acţiune pe raza comunelor arondate unității de poliție.

Acţiunea a avut drept scop menţinerea unui climat de ordine şi sigurantă publică pe raza de competenţă, patrularea în zonele cu risc criminogen, reducerea riscului rutier şi controlul legalităţii transportului materialului lemnos.

Au fost verificate peste 50 de autovehicule, fiind aplicate 19 sancţiuni, în valoare de peste 11.000 de lei, pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. A fost reţinut un permis de conducere pentru efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentară şi un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

De asemenea, au fost legitimate 54 de persoane, impunându-se aplicarea a 8 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, a Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, precum şi a O.G. 97/2005 privind evidenţa persoanelor.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 15.000 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh