13
Sam, Aug
16 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din Turda au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt din autovehicul.

Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate percheziții pe raza județului Mureș.

 

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza județului Mureș, pentru probarea activității infracționale a doi bărbați.

Din cercetări a reieșit că, la data de 27 octombrie a.c., cei doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din județul Mureș, ar fi pătruns prin efracție într-o autoutilitară parcată pe strada Libertății, din Turda, de unde ar fi sustras o borsetă cu încasări, facturi, bonuri etc.

Prin această faptă, societatea care deținea autovehiculul ar fi fost prejudiciată cu circa 17.000  de lei.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum și înscrisuri ce urmează a fi folosite ca probe în cauză. De asemenea, a fost indisponibilizat autoturismul pe care cei doi l-ar fi folosit la săvârșirea faptei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, activitățile desfășurate au fost sprijinite de luptători de acțiuni speciale, precum și de polițiști din cadrul Polițiilor municipale Târgu Mureș și Reghin.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh