01
Vi, Dec
14 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 13.12.2017, ora 22:30, poliţiştii din cadrul Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, au depistat pe DC82, de pe raza comunei Moldovenești, un autoturism răsturnat în șanțul de lângă acostament.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 46 ani din orașul Abrud, județul Alba, care a relatat faptul că în urma efectuării unei manevre de mers înapoi, a alunecat în șanțul de lângă acostament. 

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, acesta a indicat faptul că se afla sub influența alcoolului .

Având în vedere faptul că bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh