26
Ma, Sep
14 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 12.12. – 15.12.2017, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul combaterea delictelor silvice, împreună cu jandarmi și reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat în incinta supermarketurilor  care comercializează pomi de Crăciun care provin din import precum și exploatați de pe teritoriul național,  ocazie cu care s-a verificat modul îndeplinirii condițiilor legale referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea acestora.

          În acest context, polițiștii au verificat 7 societăți comerciale și 5 mijloace de transport, fiind legitimate 14 pesoane.

Pentru neregulile constate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare de 10.000 lei.

         

**** Astfel, la data de 13.12.2017, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul combaterea delictelor silvice, au efectuat un control la o societate comercială din Cluj-Napoca care oferea spre vânzare pomi de Crăciun proveniți din exploatare de pe teritoriul național, ocazie cu care s-a constatat faptul că societatea comercială nu respectă prevederile legale în vigoare, prin aceea că nu deține registru de evidență a intrărilor și ieșirilor de materiale lemnoase.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice,   sancțiunea conravențională fiind în valoare de 5.000 lei.

         

**** La data de 14.12.2017, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul combaterea delictelor silvice împreună cu  jandarmi și reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Cluj,  au efectuat un control la o societate comercială cu punct de lucru în localitatea Florești,  jud. Cluj, care comercializa pomi de Crăciun proveniți din import, fără a deține Acord de distribuire și utilizare a documentelor cu regim special, registru de intrări ieșiri pentru materiale lemnoase și nici programul Sumal, nerespectând prin aceasta prevederile H.G. 470/2014 și Legea 171/2010.

 Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice,   sancțiunea conravențională fiind în valoare de 5.000 lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh