16
Mie, Ian
39 New Articles

POLIȚIA
Typography

Aproape 500 de polițiști, peste 330 de intervenții la evenimente, circa 300 de sancțiuni contravenționale, o singură concluzie: se  continuă  trendul de creștere a siguranței comunității, din ultimii ani, pe fondul descreșterii volumului criminalității.

 În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproape 500 de poliţişti au acționat zilnic, în județul Cluj, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Structurile de poliție au intervenit la 331 de evenimente, dintre care 284 sesizate prin SNUAU 112.

În această perioadă au fost sesizate 74 de infracţiuni.

Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 282 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 87.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, context în care poliţiştii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 216 sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 2 pentru consum de alcool și 4 pentru viteză.

De asemenea, au fost reținute 26 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor, măsurile luate de Poliția Română atingându-și astfel scopul.

 

 

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh