07
Vi, Oct
39 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu se cunoaște unde se află în prezent o femeie, de 33 de ani, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, cele două telefoane mobile pe care le deține fiind închise.

 Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că HAGHEL PAULA, de 33 de ani, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a fost văzută ultima dată la data de 24.12.2017, nu se cunoaște unde se află în prezent și cele două telefoane mobile pe care le deține sunt închise.

Se menționează faptul că, în jurul datei de 22.01.2018, pe unul dintre telefoane a răspuns o altă persoană de sex feminin.

Semnalmentele persoanei dispărute : înălțime 1,70 m, greutate 60 kg, constituție atletică, fața ovală, ochi căprui, păr negru cu fir întins și de lungime medie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit

numărul unic de urgenţă 112!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh