30
Vi, Sep
21 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 01.02.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, au identificat un bărbat de 35 ani, din Turda, faţă de care s-a dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 ore pentru comiterea următoarelor infracţiuni:

- o infracțiune de „ tâlhărie ”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, constând în aceea că, la data de 24.12.2017, în jurul orei 17:10, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe jos pe o alee din Turda, a fost agresată de o persoană necunoscută, care prin acte de violență a deposedat-o de o poșetă în care a avut mai multe bunuri personale, acte de identitate, suma de 450 lei și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1260 lei.

-  o infracțiune de tentativă la tâlhărie , faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, constând în aceea că la data de 17.01.2018, în jurul orei 09:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa printre garaje pe raza municipiului Turda, a fost agresată de o persoană necunoscută, care, lovind-o de mai multe ori cu pumnii în zona feței, a încercat, dar nu a reușit, să o deposedeze de o poșetă.

 - o infracţiune de furt și o infracțiune de lovire sau alte violențe, prevăzute şi pedepsite de Codul Penal, constând în aceea că la data de 23.01.2018, în jurul orelor 17:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe raza municipiului Turda, s-a întâlnit cu o persoană pe care o cunoaștea din vedere și care sub pretextul de a se uita la telefonul mobil al persoanei vătămate i l-a sustras. În seara aceleiași zile persoana vătămată s-a reîntâlnit cu persoana care i-a sustras telefonul, aceasta solicitându-i un cod de deblocare al telefonului și pentru că persoana vătămată a refuzat să îl dea, a lovit-o cu palma peste față. 

 

     În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh