30
Vi, Sep
21 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii au reținut un tânăr pentru comiterea faptei de tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Acesta ar fi încercat să sustragă geanta unei persoane în vârstă, fiind oprit de larma creată de către persoana vătămată.

 La data de 6 februarie a.c., Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii a fost sesizată prin plângere de către un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Luna, cu privire la faptul că, în data de 05.02.2018, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza localității Luna, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către un băiat, care, în acelaşi timp, i-a cerut geanta pe care o avea asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat tânărul care l-ar fi agresat pe bărbatul în vârstă de 80 de ani, stabilindu-se că e un minor în vârstă de 14 ani, din Luna. Acesta ar fi abordat persoana vătămată și i-ar fi cerut geanta, în urma refuzului acesteia aplicându-i lovituri. Tânărul nu ar fi reușit să ia geanta bărbatului întrucât strigătele de ajutor ale acestuia au alarmat persoanele din zonă.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea tânărului pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh