19
Vi, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda - Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în municipiul Turda, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Nicolae Titulescu, având termenul de valabilitate al autorizației de circulație provizorie expirat din 31.07.2017.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea  unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

IPJ Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh