17
Joi, Ian
39 New Articles

POLIȚIA
Typography

Un bărbat a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv, după ce a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unui agent de poliţie care a intervenit la un eveniment.

Pentru aplanarea situaţiei, s-au executat 3 focuri de armă în plan vertical.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 23:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au intervenit pe strada 1 Mai, din municipiu, unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La faţa locului, s-a constatat că mai multe persoane se aflau în faţa unui local public, de pe strada 1 Mai, şi ascultau muzică la intensitate foarte mare, fiind montată o boxă pe trotuar.

Poliţiştii au întreprins activităţi pentru remedierea situaţiei, moment în care un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a adresat unui agent de poliţie injurii şi cuvinte jignitoare. Totodată, acesta a refuzat să se legitimeze, a devenit agresiv şi a ameninţat cu acte de violenţă.

Bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, motiv pentru care poliţistul l-a somat să înceteze, însă bărbatul nu s-a conformat, fiind executate 3 focuri de armă în plan vertical de către poliţist. Ulterior, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Câmpia Turzii, a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie.

În urma uzului de armă, nu au rezultat victime sau alte pagube materiale.

Cauza a fost preluată de către unitatea de parchet, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 6.04.2018, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţi din cadrul Judecătoriei Turda.

 

IPJ CLUJ

 

NR -Titlul ne aparține

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh