23
Ma, Apr
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Bărbatul de 26 de ani reţinut de poliţiştii clujeni în urma efectuării a două perchiziţii la Cluj-Napoca şi Turda a fost arestat pentru 30 de zile.

La data de 19 aprilie a.c. procurorii  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, l-au prezentat pe bărbatul de 26 de ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj, reţinut pentru 24 de ore în urma perchiziţiilor efectuate la Cluj-Napoca şi Turda în data de 18 aprilie a.c., în fața instanței de judecată cu propunere de luarea măsurii arestului preventiv.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus luarea măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, față de inculpat.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea mai multor furturi din locuinţă comise pe raza municipiului Cluj-Napoca  în perioada 15 martie – 15 aprilie a.c., furturi cu un prejudiciu evaluat de părţile vătămate la 120.000 de euro.  

 

IPJ Cluj

 

Citește mai multe, pe același subiect:

Reţinut pentru furturi din locuință, după efectuarea unor perchiziţii domiciliare

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh