18
Joi, Apr
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut, pentru 24 de ore, o femeie bănuită de comiterea unei tâlhării.

La data de 30 mai a.c., în urma sesizării persoanei vătămate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat și reținut o femeie, de 30 ani, din Cluj-Napoca, bănuită de comiterea unei tâlhării.

În fapt, la data de 29 mai a.c., în jurul orei 10:00, cea în cauză, în timp ce se afla în zona gării din Cluj-Napoca,  ar fi acostat un bărbat în vârstă de 90 de ani, oferindu-se să îl ajute la coborâre în pasajul subteran. Femeia, profitând de imposibilitatea bărbatului de a se apăra, i-ar fi sustras acestuia circa 1.400 de lei din buzunarul cămășii.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

 

IPJ Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh