18
Lun, Feb
41 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii Biroului Rutier Turda cercetează un bărbat din municipiul Turda, după ce l-au depistat conducând un ATV neînmatriculat.

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii Biroului Rutier Turda au depistat pe strada Făgărişte, din municipiul Turda, un bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate, care conducea un ATV neînmatriculat.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, faptă  prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

**********************************************

 

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda cercetează un bărbat din comuna Moldoveneşti, judeţul Cluj, după ce l-au depistat conducând o motocicletă neînmatriculată. De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere.

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 19.10, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un bărbat de 26 de ani, din comuna Moldoveneşti, judeţul Cluj, care conducea o motocicletă neînmatriculată pe raza localităţii Moldoveneşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh