20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia târgului săptămânal.

La data de 18 iulie a.c., între orele 07.00 – 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, dar şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj, au acţionat pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia târgului săptămânal.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat 73 de persoane, au verificat şi controlat 48 de autovehicule, 12 persoane fizice autorizate şi 21 de producători agricoli.

Au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, au fost depistaţi alţi 3 bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni şi au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere.

De asemenea, au fost fost aplicate un număr de 37 de sancţiuni contravenţionale, 31 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 4 pentru încălcări ale Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite, iar alte 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii 61/1991 republicată.

În cazul a 5 conducători auto a fost luată măsura suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, a fost reţinut 1 certificat de înmatriculare dar şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

Exemplu:

A fost depistat, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Viişoara, judeţul Cluj, cercetat pentru comiterea unui furt din cadrul unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii, cu un prejudiciu de 13.592 lei, recuperat în totalitate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh