21
Joi, Mar
67 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii clujeni iau măsuri ferme în cazurile de violenţă în familie. Ieri, un bărbat a fost reţinut 24 de ore după ce a încălcat un ordin de protecţie.

Nerespectarea obligaţiilor impuse de instanţă prin ordinul de protecţie conturează elementele infracţiunii de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti!

 

La data de 23 iulie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca, Compartimentul Proximitate, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

În luna aprilie a.c., soția bărbatului ar fi solicitat magistraților Judecătoriei Turda emiterea unui ordin de protecție. În urma solicitării emiterii ordinului de către aceasta, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Conform probatoriului administrat, bărbatul ar fi încălcat în mod repetat obligaţiile care îi erau impuse prin ordinul de protecţie. De exemplu, ieri ar fi abordat-o pe femeie, în timp ce se afla pe raza municicipiului Cluj-Napoca, deşi, prin ordin, avea interdicţie de a lua legătura sau de a se apropia de femeie.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti.

 

SESIZAŢI  POLIŢIEI ORICE CAZ DE VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh