22
Vi, Mar
57 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 25.07.2018, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat articole pirotehnice interzise deținerii de la un bărbat, din Cluj-Napoca.

Conform investigațiilor efectuate, cel în cauză comandase de pe un site fumigene, petarde și torțe, articole pirotehnice din categoria F2 și T1, care sunt interzise deținerii. Imediat după preluarea articolelor pirotehnice de la curier, bărbatul a fost depistat de către polițiști, fiind ridicate 27 de articole pirotehnice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept,  fapta prevăzută și pedepsită Legea nr.126/1995 – privind regimul materiilor explozive, republicată.

Recomandăm cetățenilor să se documenteze cu privire la tipurile de articole pirotehnice pe care le pot achiziționa și la condițiile care trebuie să fie îndeplinite pentru a putea fi utilizate în conformitate cu prevederile legale.

Nu procurați articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către artificieri si pirotehnicieni!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh