30
Joi, Noi
19 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data 11 august a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii Postului Poliţie Comunal Măguri-Răcătău, din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, au fost sesizați despre faptul că șase persoane care vizitau împrejurimile munţilor din zona Valea Băii, comuna Măguri-Răcătău, s-au rătăcit. Întrucât urma să se înnopteze, iar în grupul respectiv se afla și un minor, turiștii au apelat numărul de urgență 112.

În baza celor sesizate şi a informaţiilor obţinute cu dificultate de la turiști din cauza lipsei de acoperire a rețelelor telefonice, polițiștii au format echipe și s-au deplasat pe două direcții, folosind un autovehicul și un ATV, pentru a-i găsi pe apelanți. Astfel, în circa 40 de minute de la sesizare, polițiștii i-au găsit pe cei 6 turiști la o distanță de aproximativ 20 de kilometri de locul unde și-au parcat autoturismul.

Persoanele identificate, patru femei, un bărbat și o minoră, în vârstă de 13 ani, din Cluj-Napoca, nu au suferit leziuni sau alte vătămari.

Cei în cauză au fost însoțiți până la sediul Postului de Poliţie Măguri-Răcătău de unde şi-au continuat drumul spre casă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh