19
Mie, Iun
4 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Serviciului Rutier Cluj au acţionat cu efective mărite în data de 22 august a.c., pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză și prevenirea accidentelor de circulație.

 La data de 22 august a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Cluj au organizat şi desfăşurat o acţiune de combatere a încălcării regimului legal de viteză și de prevenire a accidentelor de circulație.

Acţiunea a fost desfăşurată pe D.N.1C E576 şi D.N. 17, pe tronsonul Cluj-Napoca – Jucu – Iclod – Gherla – Dej – Cuzdrioara – Mănăşturel.

La acţiune au participat şi poliţiştii rutieri de la Gherla şi Dej, precum și polițiști ai Serviciului Rutier din Bistriţa Năsăud.

În urma neregulilor constatate, s-au aplicat 97 de sancţiuni contravenţionale, 92 dintre acestea pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 11 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, cei în cauză fiind depistați depășind cu peste 50 km/h viteza maximă admisă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh