23
Sam, Feb
52 New Articles

POLIȚIA
Typography

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Câmpia Turzii cercetează un bărbat de 55 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca - Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Câmpia Turzii - au depistat la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Doctor Ion Raţiu, din Câmpia Turzii, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care conducea o autoutuilitară, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform testării cu aparatul etilotest, bărbatul avea o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh